Menu Contact Boeken
Home  Vakantie in valkenburg 

Op vakantie in Valkenburg

Wilt u genieten van een welverdiende vakantie in het zuiden van Nederland? Ga dan eens op vakantie naar Valkenburg. U kunt eenvoudig en voordelig een kamer boeken in het zeer centraal liggende Atlas Hotel. Ons hotel is uiterst geschikt voor een een geslaagde vakantie, omdat u zich op enkele minuten loopafstand van het centrum bevindt en er genoeg te beleven is in deze mooie Zuid-Limburgse stad!

Wilt u zeker zijn van een kamer in bijvoorbeeld de herfstvakantie, kerstvakantie of in een andere vakantieperiode? Zorg dat u tijdig een boeking maakt bij het gezelligste hotel Valkenburg. Via ons boekingssysteem kunt u kijken of uw gewenste datum voor uw vakantie naar Valkenburg nog beschikbaar is. Ons receptiemedewerkers staan 24/7 voor u klaar! 

Vakantie in Valkenburg

Een geslaagde vakantie

Beleef een prachtige vakantie met uw partner of familie in het veelzijdige Valkenburg. Hotel Atlas heeft de perfecte ligging, waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn tijdens uw vakantie in Valkenburg. U bent namelijk maar enkele meters verwijderd van de levendige en de historische binnenstad. Daarnaast kunt u zowel per fiets, auto of per scooter het bijzondere heuvellandschap en de natuur van Valkenburg ontdekken. Zo heeft u tijdens uw vakantie in Valkenburg een enorme diversiteit aan natuur, geschiedenis en ontspanning. Wat wenst u nog meer bij een hotel in Limburg?

Nabij bruisende steden

Wanneer u een vakantie naar Valkenburg boekt, dan overnacht u in een stad met een optimale ligging in het zuiden van het land. Vanuit deze authentieke stad bereikt u namelijk gemakkelijk de shopsteden Maastricht, Luik en Aken. Bovendien bevinden zich de kleine dorpen als Vijlen, Vaals (drielandenpunt) en Margraten (oorlogskerkhof) op korte rijafstand van uw hotel in Valkenburg. Een vakantie in Valkenburg staat dus garant voor een variëteit aan mogelijkheden qua bezienswaardigheden en uitstapjes.

Ook op vakantie naar het leukste hotel Valkenburg centrum? Boek dan uw (korte) vakantie naar Valkenburg via de website.

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg