Nieuwe website op 1 december 2020
We zijn momenteel hard aan het werk om onze nieuwe website voor ons geüpdate 4-sterren hotel in orde te maken!

Op vakantie in Valkenburg

Wilt u genieten van een welverdiende vakantie in het zuiden van Nederland? Ga dan eens op vakantie naar Valkenburg. U kunt eenvoudig en voordelig een kamer boeken in het zeer centraal liggende Hotel Atlas. Ons hotel is uiterst geschikt voor een een geslaagde vakantie, omdat u zich op enkele minuten loopafstand van het centrum bevindt en er genoeg te beleven is in deze mooie Zuid-Limburgse stad!

Wilt u zeker zijn van een kamer in bijvoorbeeld de herfstvakantie, kerstvakantie of in een andere vakantieperiode? Zorg dat u tijdig een boeking maakt bij het gezelligste hotel in Valkenburg. Via ons boekingssysteem kunt u kijken of uw gewenste datum voor uw vakantie naar Valkenburg nog beschikbaar is. Ons receptiemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

Een geslaagde vakantie

Beleef een prachtige vakantie met uw partner of familie in het veelzijdige Valkenburg. Hotel Atlas heeft de perfecte ligging, waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn tijdens uw vakantie in Valkenburg. U bent namelijk maar enkele meters verwijderd van de levendige en de historische binnenstad. Daarnaast kunt u zowel per fiets, auto of per scooter het bijzondere heuvellandschap ontdekken. Zo heeft u tijdens uw vakantie in Valkenburg een enorme diversiteit aan natuur, geschiedenis en ontspanning.

Nabij bruisende steden

Wanneer u een vakantie naar Valkenburg boekt, dan overnacht u in een stad met een optimale ligging in het zuiden van het land. Vanuit deze authentieke stad bereikt u namelijk gemakkelijk de shopsteden Maastricht, Luik en Aken. Bovendien bevinden zich de kleine dorpen als Vijlen, Vaals (drielandenpunt) en Margraten (oorlogskerkhof) op korte rijafstand van uw hotel in Valkenburg. Een vakantie in Valkenburg staat dus garant voor een variëteit aan mogelijkheden qua bezienswaardigheden en uitstapjes.

Arrangementen voor een vakantie in Valkenburg

Laat u in de watten leggen door het speciaal samengestelde arrangement voor de gasten van het Atlas Hotel. Er is keuze uit de volgende mini-vakanties:
– 5-daags Atlas Arrangement incl. 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer
– 3-daags Thermae 2000 arrangement incl. 2 overnachtingen in een sfeervolle kamer
– 5-daags Midweek arrangement incl. 4 overnachten in een gezellige hotelkamer

Ook op vakantie naar het leukste hotel van Valkenburg? Boek dan uw (korte) vakantie naar Valkenburg via de website.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Clive Meekings 18-12-2019

I have returned to Valkenburg (and the Atlas) after 29 years, as a left leg amputee and in a wheelchair. Whilst lots has changed over almost 3 decades...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart..

Hygiëneregels voor iedereen