Gezellig stadshotel nabij Maastricht

Wanneer u de historische hoofdstad van Limburg wilt bezoeken en niet teveel wilt betalen, dan biedt het Atlas Hotel, één van de leukste betaalbare hotels in de buurt van Maastricht een perfecte uitkomst. Het Atlas Hotel nabij Maastricht is de ideale uitvalbasis om de Zuid-Limburgse stad Maastricht een bezoek te brengen. Dankzij onze eersteklas locatie in het centrum van Valkenburg nabij het station en de snelweg, bent u al in 15 minuten in de binnenstad van Maastricht.

Combi Maastricht en Valkenburg

Naast Maastricht kunt u met uw verblijf in het Atlas Hotel nabij Maastricht ook de vruchten plukken van uw verblijf buiten de Limburgse hoofdstad. Het Atlas Hotel bevindt zich namelijk in Valkenburg, waar van alles te zien en te beleven is. Ga bijvoorbeeld voordelig uit eten in Valkenburg, laat u in de watten leggen bij Thermae 2000 of breng een interessant bezoek aan de grotten in Valkenburg. Zo kunt u met uw verblijf in ons hotel nabij Maastricht nog meer activiteiten combineren voor een geweldige minivakantie binnen de Nederlandse grens.

Voordelen van hotels in de omgeving Maastricht

Valkenburg is een prima startpunt om meerdere plaatsen in het zuiden te bezoeken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het Frans-Belgische Luik of naar het Duitse Aken. Tevens bevindt zich het drielandenpunt ook op korte afstand van Valkenburg. Voornamelijk voor de mensen die van ver komen, is Valkenburg een uitstekende locatie. Je kunt dan namelijk in één uitje meerdere leuke plaatsen bezoeken. Daarbij is het Atlas Hotel véél goedkoper dan een hotel in de Limburgse hoofdstad Maastricht.

Betaalbaar en veel mogelijkheden

Het stadshotel Atlas is het ideale startpunt voor uitstapjes in en rondom Maastricht. Doordat het Atlas Hotel in de omgeving van Maastricht betaalbare hotelkamers aanbiedt, bespaart u heel wat geld. Daarbij is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen. Door de voordelige prijzen van een hotel nabij Maastricht, houdt u nog een zakcentje over voor het bezichtigen van musea of voor andere activiteiten.

Faciliteiten van het klassieke Hotel Atlas nabij Maastricht

Het driesterrenhotel Atlas wenst alle bezoekers van harte welkom. Het eigentijdse hotel nabij Maastricht ligt in het centrum van Valkenburg, op 5 minuten afstand van zowel het station als de autosnelweg. De auto kunt u parkeren bij onze beveiligde parkeerplaats naast het hotel voor €5,- per dag. Zo kunt u gemakkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer eropuit gaan. Bovendien zorgen wij voor een goed gevuld lunchpakket, als u een dag op pad gaat naar bijvoorbeeld Maastricht.

Komt u overnachten in één van onze 50 functionele hotelkamers met veel comfort? Check of we een kamer vrij hebben op uw gewenste dag(en) en boek direct een overnachting in het hotel in de omgeving van Maastricht.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Kwint 14-03-2015

Wij hebben een aangenaam verblijf in dit hotel gehad weliswaar maar 1 overnachting maar toch tevreden de kamer was een standaardkamer schoon maar vero...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart.