Menu Contact Boeken
Home  Restaurant 

Restaurant

Culinair genieten

In restaurant Atlas Hotel kunt u overheerlijk dineren, vlakbij het centrum van Valkenburg. Het restaurant heeft een à la carte kaart welke regelmatig wordt vernieuwd of kies voor ons dagelijks wisselende drie gangen menu. Op aanvraag serveren wij ook gerechten aangepast op dieetwensen en/of allergieën. In ons sfeervolle restaurant kunt u verder als vanouds genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Tevens openen wij tijdens de warme dagen ons gezellige buitenterras waar u, nippend aan uw drankje, kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid.

Restaurant

Proef het zelf!

De chef-koks van Atlas Hotel verzorgen dagelijks een smakelijk ontbijt, lunch en diner. Naast een scala aan vlees- en visgerechten, bieden wij ook diverse vegetarische specialiteiten aan. Voor de kleine eters is er een speciaal kindermenu opgesteld. Hierdoor kunt u altijd met het gehele gezin genieten in ons restaurant. Kom samen genieten van de warme gastvrijheid en de smakelijke gerechten, verdeeld over meerdere gangen, in ons charmant restaurant.

Klik hieronder op de links voor onze menukaart en de drankenkaart:

Menukaart Drankenkaart

Dineren & ontbijten

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Dagelijks kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Restaurant

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg