Nieuwe website op 1 december 2020
We zijn momenteel hard aan het werk om onze nieuwe website voor ons geüpdate 4-sterren hotel in orde te maken!

Culinair genieten

In restaurant Atlas Hotel kunt u overheerlijk dineren, vlakbij het centrum van Valkenburg. Het restaurant heeft een à la carte kaart welke regelmatig wordt vernieuwd en elk seizoen wordt voorzien van nieuwe, overheerlijke specialiteiten. Zo heeft u altijd de beste seizoensgebonden gerechten zoals haring, asperges of wild. In ons sfeervolle restaurant kunt u verder als vanouds genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Tevens openen wij tijdens de warme dagen ons gezellige buitenterras waar u, nippend aan uw drankje, kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid.

Proef het zelf!

De chef-koks van Atlas Hotel verzorgen dagelijks een smakelijk ontbijt, lunch en diner. Naast een scala aan vlees- en visgerechten, bieden wij ook diverse vegetarische specialiteiten aan. Voor de kleine eters is er een speciaal kindermenu opgesteld. Hierdoor kunt u altijd met het gehele gezin genieten in ons restaurant. Kom samen genieten van de warme gastvrijheid en de smakelijke gerechten, verdeeld over meerdere gangen, bij restaurant Atlas Hotel.

Klik hieronder op de links voor onze menukaart en de lunchkaart:

  • Menukaart  menu nl menu en
  • Lunchkaart lunchkaart nl lunchkaart en
Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Roela 11-01-2017

Prima schoon hotel. Geen luxe hotel, maar ze zijn aan het verbouwen. Wie weet!! Prima geslapen met twee kinderen op een kamer. Ontbijt erg basic, maar...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart..

Hygiëneregels voor iedereen