Nieuwe website op 1 december 2020
We zijn momenteel hard aan het werk om onze nieuwe website voor ons geüpdate 4-sterren hotel in orde te maken!

Zakelijk overnachten in het Atlas Hotel

Zakelijk overnachten doe je in het Atlas Hotel. Dit kleinschalige hotel ligt in het centrum van Valkenburg en heeft goede bereikbaarheid vanuit Maastricht, Maastricht Airport, Meerssen, Heerlen en andere omliggende plaatsen. Door de centrale ligging is zakelijk overnachten bij ons een echte uitkomst voor zakenreizigers. 

Zakenhotel met de nodige faciliteiten

Het Atlas Hotel is een zakelijk hotel in Valkenburg met 50 nette en volledig uitgeruste kamers. De kamers zijn alle rookvrij en pas gerenoveerd. We beschikken bovendien over meerdere eenpersoonskamers, maar ook kamers voor meerdere personen (tot vier personen) zijn boekbaar. De kamers zijn verder allemaal voorzien van een comfortabel bed, een douche, toilet, telefoon en televisie.

Het Atlas zakenhotel biedt u de volgende faciliteiten:

✓ Gratis WiFi
✓ Vergaderruimte
✓ Restaurant
✓ Roomservice
✓ Bar
✓ Terras
✓ Lounge
✓ Lift
✓ Wasserette
✓ Parkeergelegenheid
✓ Afsluitbare fietsenstalling

Het restaurant

In het restaurant kunt u op werkdagen tussen 07:00 en 10:00 uur ontbijten. Wilt u in een weekend zakelijk overnachten? Dan kunt u tussen 08:00 en 11:00 uur genieten van een verzorgd ontbijt. 's Avonds kunt u dineren in het restaurant van ons business hotel.

WiFi en internet

WiFi is beschikbaar in onze lounge op de begane grond, waar u altijd kunt plaatsnemen met uw smartphone, tablet of laptop om uw zakelijke afspraken voor te bereiden. Naast WiFi in de lounge kunt u ook in de rest van het hotel gebruikmaken van een gratis draadloze internetverbinding.

Zakelijk overnachten & zakelijke besprekingen

Bij Atlas zakenhotel is het tevens mogelijk om een ruimte te huren voor zakelijke afspraken. Deze ruimte is in ons zakenhotel vooraf te reserveren.

Wilt u weten of onze privé vergaderruimte vrij is op uw gewenste datum of wilt u een kamer boeken voor zakelijke overnachtingen? Neem contact met ons op. Onze receptie is 24/7 bemand.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Peggy Tilon 15-05-2015

Locatie perfect, personeel vriendelijk.Niks mis mee! Inderdaad zijn de kamers wat gedateerd, maar wij hebben er alleen geslapen.Je zit zo in het ce...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart..

Hygiëneregels voor iedereen