Menu Contact Boeken
Home  Zakelijk hotel valkenburg 

Zakelijk overnachten in het Atlas Hotel

Zakelijk overnachten doe je in het Atlas Hotel. Dit kleinschalige hotel ligt in het centrum van Valkenburg en heeft goede bereikbaarheid vanuit Maastricht, Maastricht Airport, Meerssen, Heerlen en andere omliggende plaatsen. Door de centrale ligging is zakelijk overnachten bij ons een echte uitkomst voor zakenreizigers. 

Zakelijk hotel Valkenburg

Zakenhotel met de nodige faciliteiten

Het Atlas Hotel is een hotel in Valkenburg met 50 nette en volledig uitgeruste kamers. De kamers zijn alle rookvrij en recent gerenoveerd. We beschikken bovendien over meerdere eenpersoonskamers, maar ook kamers voor meerdere personen (tot vier personen) zijn boekbaar voor uw nachtje Valkenburg. De kamers zijn verder allemaal voorzien van een comfortabel bed, een douche, toilet, telefoon en televisie.

Het Atlas zakenhotel biedt u de volgende faciliteiten:

✓ Gratis WiFi
✓ Vergaderruimte
✓ Restaurant
✓ Roomservice
✓ Bar
✓ Terras
✓ Lounge
✓ Lift
✓ Wasserette
✓ Parkeergelegenheid
✓ Afsluitbare fietsenstalling

Het restaurant

In het restaurant van het Atlas Hotel kunt u elke dag genieten van een uitgebreid ontbijt. Bovendien verzorgen wij u graag 's avonds in ons restaurant een compleet diner. Zo bieden wij u als business hotel alle faciliteiten om uw zakelijke reis zo aangenaam mogelijk te maken.

WiFi en internet

WiFi is beschikbaar in onze lounge op de begane grond, waar u altijd kunt plaatsnemen met uw smartphone, tablet of laptop om uw zakelijke afspraken voor te bereiden. Naast WiFi in de lounge kunt u ook in de rest van het hotel gebruikmaken van een gratis draadloze internetverbinding.

Zakelijk overnachten & zakelijke besprekingen

Bij Atlas zakenhotel is het tevens mogelijk om een ruimte te huren voor zakelijke afspraken. Deze ruimte is in ons zakenhotel vooraf te reserveren.

Wilt u weten of onze privé vergaderruimte vrij is op uw gewenste datum of wilt u een kamer boeken voor zakelijke overnachtingen? Neem contact met ons op. Onze receptie is 24/7 bemand.

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg