Nieuwe website op 1 december 2020
We zijn momenteel hard aan het werk om onze nieuwe website voor ons geüpdate 4-sterren hotel in orde te maken!

Sfeervol genieten

Wilt u rustig kunnen werken of lekker ontspannen met bijvoorbeeld een boek en een kop koffie? We verwelkomen u graag in de de lounge van Atlas Hotel waar u rustig achter uw laptop kunt werken of even kunt genieten van een kopje koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai. In het gehele hotel bieden wij gratis WIFI aan, dus uiteraard ook in de lounge. Wij beschikken verder over een beveiligde parkeergelegenheid waar u voor een klein bedrag per dag uw auto veilig kunt parkeren. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom wanneer u alleen een hapje en een drankje wilt nuttigen.

De knusse zithoek

De lounge wordt ook wel de huiskamer van het Atlas Hotel genoemd! De lounge is gevuld met diverse loungebanken met comfortabele kussens en meerdere loungetafels. In hét middelpunt van het hotel is er daarom altijd een geschikte plek te vinden om even rustig plaats te nemen. Wilt u eerst een drankje doen voordat u begint met dineren? Dit kan zowel in de lounge als de bar.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Miranda en Hennie 06-08-2017

Een super net Hotel ideaal gelegen heel dichtbij het centrum van Valkenburg mooie nette kamers heerlijke bedden keurig schoongemaakt.Wij hadden een ar...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart..

Hygiëneregels voor iedereen