Het bruincafé

In onze klassieke bar in het Atlas Hotel Valkenburg is er voor elk wat wils. 's Ochtends serveren wij u graag een heerlijke verse kop koffie en 's avonds is er een ruime keuze uit (non-) alcoholische dranken. Naast Offley Port en verschillende huiswijnen, schenken wij ook diverse whisky's en likeuren. Neem daarnaast ook eens een kijkje op onze zorgvuldig samengestelde bierkaart. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan verschillende biersoorten. Kies zomers voor een fris blond bier en tijdens de koudere dagen een donker bier. Kortom: Keuze genoeg!

Meer dan een bar

De bar is een (ontmoetings)plek voor iedereen die in een rustieke en sfeervolle omgeving wil genieten van een lekker drankje. Kom hier borrelen na bijvoorbeeld een diner in het restaurant of na een zakenbespreking. Het café is immers een huiselijke plek voor iedereen.

Kom het Valkenburgse gevoel zelf ervaren in het gezelligste bruincafé van bourgondisch Limburg. U bent tevens van harte welkom in ons luxe loungegedeelte of in het restaurant.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Kees Elzinga 13-09-2016

Zeer leuk personeel,schoon de kamers zijn wat gedateerd maar dat zijn de prijzen ook 4 nachten geweest in centrum ruime parkeergelegenheid, onderdak e...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart.

Hygiëneregels voor iedereen