Driesterrenhotel Atlas in Limburg (Valkenburg)

Limburg is een schitterende provincie in Nederland met vooral in het zuiden glooiende heuvels, het unieke drielandenpunt en uiteraard een rijke, bourgondische reputatie. Om Limburg te verkennen kunt u dus het beste verblijven in Zuid-Limburg. Dus bent u op zoek naar een hotel in Limburg? Dan is Valkenburg een perfecte uitvalbasis. Vanuit Valkenburg bent u zo in de grotere steden in de omgeving zoals Maastricht, Aken en Heerlen. Ook de kleinere dorpjes bevinden zich op een kleine afstand van uw hotel in Limburg.

Op vakantie naar Limburg

Limburg heeft honderden verschillende hotels, verspreid over de hele provincie. Zuid Limburg is echter dé plek om vakantie te vieren, dus als u een hotel in Limburg zoekt, ga dan naar het zuiden! Het is een stukje buitenland in Nederland waar u kunt genieten van een schitterende uitzicht, glooiende, groene heuvels en ultieme rust. Echter, u kunt ook de drukke straatjes van steden als Maastricht en Valkenburg ontdekken. Daarnaast is uw hotel in Limburg de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar omringende dorpen met een rijke historie, bijvoorbeeld Margraten.

Wanneer u op zoek bent naar een gezellig hotel in Limburg dat beschikt over een uiterst goede prijs-kwaliteit verhouding, kom dan naar het Atlas Hotel in Valkenburg.

Valkenburg is méér dan een plaats

Een hotel in Limburg, en dan vooral een hotel in Valkenburg, brengt veel voordelen met zich mee. Valkenburg heeft namelijk een gunstige ligging, waardoor u veel (grote) steden snel bereikt. Daarnaast is ook in Valkenburg genoeg te beleven. Naast het prachtige heuvellandschap, vele bezienswaardigheden en oude gebouwen is het misschien wel de gezelligste plaats in Limburg. Er zijn voldoende activiteiten rondom maar ook in Valkenburg te doen. 

Sfeervol genieten in een hotel in Limburg

Valkenburg staat bekend om het grote grottenstelsel, ouderwetse straatjes en prachtige omgeving. Door deze kenmerken is het één van de meest bezochte bestemming binnen Limburg. Zo worden er naar schatting circa 1 miljoen hotelovernachtingen per jaar geboekt in deze stad. Kortom, Valkenburg is beslist the place to be voor een veelzijdige vakantie!

Overnachten in een hotel in Limburg? Overweeg het pittoreske plaatsje Valkenburg! Onze receptioniste staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Boek direct uw verblijf.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Ton en Ria 09-12-2019

Prima Hotel nette vriendelijke bediening , goed ontbijt s'morgens, en hygiëne zeer goed. Komen graag terug naar dit gastvrij hotel net buiten het cen...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart.

Hygiëneregels voor iedereen