Nieuwe website op 1 december 2020
We zijn momenteel hard aan het werk om onze nieuwe website voor ons geüpdate 4-sterren hotel in orde te maken!

Atlas Hotel: een mooi hotel in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een prachtig stukje Nederland. Hoe kunt u dit gebied beter ontdekken dan te verblijven in het hart van Zuid Limburg? Valkenburg is de ideale plek met een zeer centrale ligging. U bent namelijk zo in steden als Maastricht en Heerlen, maar ook in de kleine dorpjes zoals Vijlen, Vaals en Margraten. Daarnaast bent u in Valkenburg ook niet ver verwijderd van de Duitse en Belgische grens. Wanneer u een hotel in Zuid-Limburg zoekt dat als uitvalsbasis kan fungeren voor leuke uitstapjes, dan voldoet het Atlas Hotel in Valkenburg vast en zeker aan uw wensen!

Hotels in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg heeft natuurlijk ontzettend veel verschillende hotels. Toch zijn er maar enkele hotels in deze zuidelijke regio die u echt die Limburgse gastvrijheid laten ervaren. Een van die hotels is het Atlas Hotel, gelegen in het hart van het heuvelland. Dit hotel in Zuid-Limburg bevindt zich in het centrum van Valkenburg. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich talloze restaurantjes, mooie musea en andere bezienswaardigheden die u niet mag missen.

Een stukje authentiek Nederland

Zuid-Limburg is de regio die bekend staat om zijn prachtige heuvellandschappen en vele bezienswaardigheden en belevenissen. Ook de Bourgondische gastvrijheid zult u hier tegenkomen! Vanuit dit hotel in Zuid-Limburg bezoekt u prachtige bezienswaardigheden zoals het drielandenpunt, historisch Maastricht en de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats in Margraten.

Uitstekende uitvalbasis

Binnen 5 minuten rijdt u vanuit het Atlas Hotel naar het luxe kuuroord Thermae 2000 voor een weekendje Valkenburg spa. Het resort is gelegen in de natuur van het Zuid-Limburgse heuvelland. Vanuit de baden heeft u een prachtig uitzicht over de groene heuvels. U kunt echter ook een bezoek brengen aan attractiepark De Valkenier of het bekende Sprookjesbos in Valkenburg, voor een dag vol plezier. Dit is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Tevens biedt het Atlas hotel in Zuid-Limburg een makkelijke bereikbaar naar andere bezienswaardigheden. Zo bevindt u zich op enkele minuten loopafstand van alle belangrijke trekpleisters van Valkenburg en op rijafstand van alle andere bekende attracties in Zuid-Limburg.

Op zoek naar een hotel in Zuid-Limburg? Boek dan een hotelkamer in het Atlas Hotel en ervaar het bourgondische gevoel.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Marcel Vd Langkruis 05-06-2017

Geschikt Hotel,kwaliteit,prijs verhouding matchen goed. De renovatie is in volle gang, Wordt een mooi hotel,veel succes in de toekomst....

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart..

Hygiëneregels voor iedereen