Menu Contact Boeken
Home  Hotel zuid limburg 

Atlas Hotel: een mooi hotel in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een prachtig stukje Nederland. Hoe kunt u dit gebied beter ontdekken dan te verblijven in het hart van Zuid Limburg? Valkenburg is de ideale plek met een zeer centrale ligging. U bent namelijk zo in steden als Maastricht en Heerlen, maar ook in de kleine dorpjes zoals Vijlen, Vaals en Margraten. Daarnaast bent u in Valkenburg ook niet ver verwijderd van de Duitse en Belgische grens. Wanneer u een hotel in Zuid-Limburg zoekt dat als uitvalsbasis kan fungeren voor leuke uitstapjes, dan voldoet het Atlas Hotel in Valkenburg vast en zeker aan uw wensen! 

Hotel Zuid-Limburg

Hotels in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg heeft natuurlijk ontzettend veel verschillende hotels. Toch zijn er maar enkele hotels in deze zuidelijke regio die u echt die Limburgse gastvrijheid laten ervaren. Een van die hotels is het Atlas Hotel, gelegen in het hart van het heuvelland. Dit hotel in Zuid-Limburg bevindt zich in het centrum van Valkenburg. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich talloze restaurantjes, mooie musea en andere bezienswaardigheden die u niet mag missen. Uiteraard kunt u genieten van al het moois wat het Limburgse landschap te bieden heeft tijdens een wandeling in Zuid Limburg

Een stukje authentiek Nederland

Zuid-Limburg is de regio die bekend staat om zijn prachtige heuvellandschappen en vele bezienswaardigheden en belevenissen. Ook de Bourgondische gastvrijheid zult u hier tegenkomen! Vanuit dit hotel in Zuid-Limburg bezoekt u prachtige bezienswaardigheden zoals het drielandenpunt, historisch Maastricht en de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats in Margraten.

Uitstekende uitvalbasis

Binnen 5 minuten rijdt u vanuit het Atlas Hotel naar het luxe kuuroord Thermae 2000 voor een weekendje Valkenburg spa. Het resort is gelegen in de natuur van het Zuid-Limburgse heuvelland. Vanuit de baden heeft u een prachtig uitzicht over de groene heuvels. U kunt echter ook een bezoek brengen aan attractiepark De Valkenier of het bekende Sprookjesbos in Valkenburg, voor een dag vol plezier. Dit is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Tevens biedt het Atlas hotel in Zuid-Limburg een makkelijke bereikbaar naar andere bezienswaardigheden. Zo bevindt u zich op enkele minuten loopafstand van alle belangrijke trekpleisters van Valkenburg en op rijafstand van alle andere bekende attracties in Zuid-Limburg.

Goedkoop overnachten in Zuid-Limburg? Boek dan een hotelkamer in het Atlas Hotel en ervaar het bourgondische gevoel.

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg