Menu Contact Boeken
Home  Een weekendje valkenburg spa 

Een weekendje Valkenburg spa

De stad Valkenburg is een diverse bestemming waar genoeg te doen is. Overdag is de stad perfect voor het bezoeken van bezienswaardigheden of verschillende pretparken voor de kleinste. Daarbij zijn de beste shopsteden zoals Maastricht, de outlet van Roermond of Aken te vinden in de omgeving. In de avond is Valkenburg de gezelligste plek om een hapje te eten en een drankje te doen. Trekt u richting het Zuiden van Limburg om de rust op te zoeken? Dan is de spa in Valkenburg zeker wat voor u!

Een weekendje Valkenburg spa

Kom tot rust in de Valkenburg spa

Buiten de gezellige stad zijn er ook genoeg gelegenheden om u even terug te trekken, perfect voor een vakantie in Valkenburg. Zo kunt u gemakkelijk de natuur opzoeken of verwent u uzelf met een bezoekje aan de spa in Valkenburg. Gelegen op de Cauberg tussen de prachtige natuur ligt Thermae 2000. Deze spa in Valkenburg staat bekend om de prachtige ligging en de totaal rustgevende sfeer. Het is de perfecte getaway om een hele of halve dag te relaxen in heerlijke baden en te genieten van lekker en gezond eten. Boek een lekkere massage of een van de andere behandelingen die Thermae 2000 aanbiedt en kom even helemaal tot rust.

Alles voor een complete wellnessdag

Het thermale water dat gebruikt wordt in de Valkenburg spa is afkomstig uit oude thermale bronnen die duizenden jaren afgesloten zijn geweest. Een bezoekje aan deze spa is niet alleen heerlijk ontspannend maar heeft ook nog eens een heilzame werking op uw lichaam en geest. In de spa zijn binnen- en buitenbaden, whirlpools, sauna's en stoombaden te vinden. Daarnaast kunt u uzelf ook nog eens heerlijk verwennen door het boeken van een van de heerlijke behandelingen. Hongerig geworden tijdens uw bezoek aan de spa in ons hotel Valkenburg? Dan heeft u keuze uit maar liefst vier eetgelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Heerlijk genieten van de rust in Zuid-Limburg!

Verleng je verblijf met een overnachting in Atlashotel

Bent u wel toe aan een heerlijke dagje ontspannen in de Valkenburg spa? Maak er dan een heerlijk weekendje van en boek een overnachting in het Atlas Hotel. Met de centrale ligging is het Atlashotel de ideale plek om te overnachten in Valkenburg. Met keuze uit verschillende hotelkamers zit er altijd wel wat voor u bij. Vanuit hier bent u zo bij Thermae 2000, de gezellige binnenstad of alle andere bezienswaardigheden in de buurt. Dit gezellige familiehotel is de perfecte basis voor uw bezoek aan Valkenburg!

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg