Goedkoop hotel (omgeving) Maastricht

Een uitje binnen de Nederlandse grenzen, kan dat voordelig zijn? Natuurlijk! Boek één of meerdere nachten in een goedkoop hotel in Maastricht en u kunt deze geweldige Nederlandse stad van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bewonderen.

Waarom een goedkoop hotel in Maastricht?

Kiest u voor een goedkoop hotel in Maastricht, dan houdt u nog wat 'zakgeld' over om leuke dingen te ondernemen. In Maastricht is namelijk genoeg te doen! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart over de maas, winkelen in het gezellige en grote centrum, musea bezoeken, heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes en fietsen door het prachtig omliggende landschap.

De mogelijkheden van het Atlas Hotel

Liever een goedkoop hotel in de omgeving van Maastricht? Maastricht is een prachtstad, maar met een goedkoop hotel nabij Maastricht heeft u nog meer mogelijkheden. Dicht bij Maastricht ligt namelijk de gezellige, karakteristieke plaats Valkenburg. Een ideale plaats om een goedkoop hotel – in de omgeving van Maastricht – te scoren. Het Atlas Hotel ligt midden in het centrum van Valkenburg op loopafstand van het station. U kunt hier na uw heerlijke ontbijt de deur uitlopen en meteen profiteren van de Limburgse gezelligheid in het centrum. Tegelijkertijd ligt Valkenburg nog geen 5 kilometer van Maastricht af. U kunt dus in enkele minuten in Maastricht zijn.

Uw gecombineerde stedentrip

Het voordeel van een goedkoop hotel in de omgeving van Maastricht, dicht bij Valkenburg, is dat u kunt genieten van al het moois van beide steden! Valkenburg heeft een aantal populaire historische trekpleisters, terwijl u in Maastricht beter kunt shoppen. Combineer het leuke van beide steden en creëer zo een ultieme stedentrip, gewoon in Nederland.

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Oma Linda 01-12-2014

Vriendelijk personeel, ontbijt alles prima, schone kamer, douche en toilet. Geen stof gezien, voor herhaling vatbaar. Op loopafstand naar centru...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart.