Menu Contact Boeken
Home  Goedkoop hotel omgeving maastricht 

Goedkoop hotel (omgeving) Maastricht

Een uitje binnen de Nederlandse grenzen, kan dat voordelig zijn? Natuurlijk! Boek één of meerdere nachten in een goedkoop hotel in Maastricht en u kunt deze geweldige Nederlandse stad van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bewonderen. Hiotelkamers in de binnenstad van Maastricht kunnen al snel in prijs oplopen. Kies voor een goedkoop hotel in de omgeving van Maastricht voor een voordelige overnachting, kies voor Atlas Hotel

Goedkoop hotel omgeving Maastricht

Waarom een goedkoop hotel in Maastricht?

Kiest u voor een goedkoop hotel in Maastricht, dan houdt u nog wat 'zakgeld' over om leuke dingen te ondernemen. In Maastricht is namelijk genoeg te doen! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart over de maas, winkelen in het gezellige en grote centrum, musea bezoeken, heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes en fietsen door het prachtig omliggende landschap.

De mogelijkheden van het Atlas Hotel

Liever een goedkoop hotel in de omgeving van Maastricht? Maastricht is een prachtstad, maar met een goedkoop hotel nabij Maastricht heeft u nog meer mogelijkheden. Dicht bij Maastricht ligt namelijk de gezellige, karakteristieke plaats Valkenburg. Een ideale plaats om een goedkoop hotel – in de omgeving van Maastricht – te scoren. Het Atlas Hotel ligt midden in het centrum van Valkenburg op loopafstand van het station. U kunt hier na uw heerlijke ontbijt de deur uitlopen en meteen profiteren van de Limburgse gezelligheid in het centrum. Tegelijkertijd ligt Valkenburg nog geen 5 kilometer van Maastricht af. U kunt dus in enkele minuten in Maastricht zijn.

Uw gecombineerde stedentrip

Het voordeel van een goedkoop hotel in de omgeving van Maastricht, dicht bij Valkenburg, is dat u kunt genieten van al het moois van beide steden! Valkenburg heeft een aantal populaire historische trekpleisters, terwijl u in Maastricht beter kunt shoppen. Combineer het leuke van beide steden en creëer zo een ultieme stedentrip, gewoon in Nederland. Overnachten Valkenburg? Wat dacht u van Atlas Hotel Valkenburg!

Uw elektrische auto opladen? Bij Atlas Hotel Valkenburg hebben wij diverse laadpalen beschikbaar. 

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg