Menu Contact Boeken
Home  Laadpaal valkenburg 

Laadpaal Valkenburg

Gaat u Valkenburg bezoeken met uw elektrische auto? Of bent u op doorreis en bent u op zoek naar een laadpaal in Valkenburg? Kom uw auto opladen bij het oplaadpunt van Atlas Hotel. Wij bieden naast ons hotel een ruim aantal parkeerplaatsen met laadpalen waar u snel en gemakkelijk uw auto kunt opladen. Ondertussen geniet u in ons hotel van een heerlijk kop koffie en wat lekkers.

Laadpaal Valkenburg

Oplaadpunt auto bij het Atlas Hotel Valkenburg

Ga op pad met een volledig opgeladen batterij en wees klaar voor uw volgende avontuur. Een laadpaal in Valkenburg vindt u bij het Atlas Hotel. Onze oplaadstations zijn toegankelijk voor alle soorten elektrische voertuigen en zijn gelegen op de parkeerplaats naast ons hotel. U hoeft geen gast te zijn van het hotel om de laadpaal in Valkenburg te gebruiken. U dient enkel te moeten beschikken over een elektrische laadpas. Door de centrale ligging van ons hotel in centrum van Valkenburg kunt u eenvoudig tijdens het laden de prachtige Limburgse stad bezoeken. Dat is pas zorgeloos reizen!

Méér dan een laadpaal in Valkenburg

Het Atlas Hotel is meer dan enkel een hotel met laadpaal in Valkenburg. Zo kunt u tijdens het laden van uw elektrische auto in ons restaurant genieten van een heerlijke lunch of diner, bereidt door onze vakkundige chef-koks. Of geniet van een drankje aan onze bar. Tijdens de zomermaanden is ons terras geopend waar u even tot rust kunt komen. Heeft u nog een lange reis voor de boeg? Boek eenvoudig een nacht in ons hotel. Atlas Hotel biedt een variëteit aan hotelkamers, van eenpersoons tot gezinskamers. Zo is het Atlas méér dan enkel een bestemming met een laadpaal in Valkenburg. 

De perfecte locatie om uw reis te vervolgen

De laadpaal van het Atlas Hotel in Valkenburg ligt op de ideale doorreislocatie. Door de uitstekende ligging in het centrum van Valkenburg kun u na het opladen van uw auto snel uw reis vervolgen naar België, Duitsland of Zuid-Europa. In minder dan een uur bereikt u al de steden Luik, Aken of Keulen. Wilt u Zuid-Limburg ontdekken? Het heuvelland en Maastricht zijn dichtbijgelegen. Natuurlijk heeft Valkenburg zelf met haar historie, cultuur en natuur voor u veel te bieden. Zo heeft u de ideale oplaadpunt voor uw auto in Valkenburg gevonden om makkelijk uw reis te plannen.

Oplaadpunt voor uw auto in Valkenburg vinden?

Gaat u met uw elektrische auto op pad en bent u op zoek naar een laadpaal in Valkenburg? Maak gebruik van het oplaadpunt van Atlas Hotel. Wij verwelkomen u graag in ons hotel voor een korte tussenstop of een langer blijf. 

Wilt u een hotel Valkenburg boeken? Reserveer vandaag nog uw ideale hotelkamer. Vul een gewenste aankomstdatum in, bekijk alle beschikbare kamers en boek direct online. Reserveren is ook per mail of telefonisch mogelijk. Neem contact met ons op. Wij verwelkomen u graag binnenkort in Valkenburg!

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg