Menu Contact Boeken
Home  Een bezoekje aan omgeving valkenburg 

Een bezoekje aan omgeving Valkenburg!

Valkenburg is een bruisende en sfeervolle stad in het Zuiden van Limburg. De stad zit vol met bijzondere bezienswaardigheden, leuke activiteiten en heerlijke restaurants. Maar ook de omgeving van Valkenburg is het bezoeken waard. Verblijf in het gezellige Atlas hotel en bezoek vanuit hier de stad en de omgeving!

Een bezoekje aan omgeving Valkenburg!

Het Limburgse heuvelland

Limburg staat bekend om zijn prachtige heuvels gecombineerd met een rustgevende natuur. Dit is dan ook de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de dag. Vanuit het Atlas Hotel sta je binnen no-time in het prachtige heuvellandschap van Limburg. De ideale escape in omgeving Valkenburg waar je heerlijk kunt wandelen in Zuid Limburg, jezelf opladen en ondertussen genieten van de natuur. Daag jezelf uit en maak een flinke wandeling door de natuur. Hierna is het centrum van Valkenburg de perfecte plek voor het nuttigen van een lekker hapje en verfrissend drankje. 

Shoppen in omgeving Valkenburg

Ben jij nog op zoek naar een leuk vullend programma voor de dag? Bezoek dan een van de shopping centers in omgeving Valkenburg. Met de trein bezoek je de populaire stad Maastricht waar voldoende leuke boetiekjes maar ook high end kleding winkels te vinden zijn. Ook zit de stad vol met pleinen en straatjes die vol staan met gezellige terrasjes. Ook is de stad Aken op een kleine afstand van 30 minuutjes rijden met de auto van Valkenburg. Deze Duitse historische stad staat vol met bezienswaardigheden, musea en vele leuke winkels. Zo vind je hier ook een groot overdekt winkelcentrum vol met moderne winkels en leuke merken. Perfect voor als het weer buiten winkelen even niet toe laat! De omgeving van Valkenburg heeft onwijs veel leuks te bieden!

Grens overschrijdend

Vanuit het Atlashotel sta je ook zo in een van onze buurlanden België of Duitsland. Dankzij de gunstige ligging van Zuid-Limburg bezoek je gemakkelijk meerdere landen op slechts een dag. Ga een dagje erop uit in de prachtige omgeving van de Duitse Eifel en bezoek een van de authentieke Duitse stadjes. Liever een paradijs vol met bossen heuvels en rivieren bezoeken? Ga dan richting de bossen van de Belgische Ardennen. Genoeg activiteiten om te ondernemen in omgeving Valkenburg!

Ook voor een spontaan last minute weekendje weg in Valkenburg kies je voor Atlas Hotel. Wij heten je graag welkom in het gezellige zuiden!

 

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg