Menu Contact Boeken
Home  Hotel met laadpaal valkenburg 

Hotel met laadpaal Valkenburg

Wilt u er graag een nacht of weekendje tussenuit in Valkenburg en komt u met uw elektrische auto? Atlas Hotel is hét hotel met laadpaal in Valkenburg die uw bezoek comfortabel maakt. Er bevindt zich naast het hotel ruime parkeerplaatsen met voldoende oplaadpunten, zodat u Valkenburg en de omgeving altijd gemakkelijk en met een opgeladen batterij kunt bezoeken.

Hotel met laadpaal Valkenburg

Atlas Hotel met laadpaal in Valkenburg

Heerlijk slapen in een comfortabel bed en de volgende dag met een volle actieradius op pad kunnen. Dat is zorgeloos reizen met een hotel met laadpaal in Valkenburg. Atlas Hotel beschikt over diverse elektrische laadpalen. Deze bevinden zich op het parkeerterrein naast gelegen het hotel. De elektrische laadpalen zijn toegankelijk voor al onze gasten, die enkel over een elektrische laadpas moeten beschikken. Bij ons hotel met laadpaal in Valkenburg kunnen alle soorten elektrische voertuigen terecht. Na het opladen kunt u uw wagen voor uw gehele verblijf op ons parkeerterrein parkeren. Kom genieten van de prachtige Limburgse stad, geniet van een heerlijk diner in ons hotel en ga de volgende weer met vol energie op pad.

Méér dan elektrisch opladen

Atlas is meer dan enkel een hotel met laadpaal in Valkenburg. Zo beschikt ons hotel over diverse voorzieningen. Geniet in ons restaurant van een heerlijk ontbijt, lunch of diner bereidt door onze vaste chef-koks. Drink in de zomer een heerlijk drankje op ons terras en geniet van het prachtige uitzicht van de stad. Komt u met het gezin? Geen probleem! Wij bieden diverse gezinskamers aan die zijn voorzien van alle gemakken. Zo is ons hotel met laadpaal in Valkenburg dé bestemming om te genieten van een zorgeloze vakantie.

De ideale uitvalbasis

Atlas Hotel ligt als hotel met laadpaal in het centrum van Valkenburg op de ideale locatie om diverse steden en bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Zo bereikt u met een korte rit al de steden Maastricht, Keulen, Aken of Luik. Ontdek de Limburgse natuur en ga een dag wandelen door het Heuvelland. Wilt u iets dichterbij het hotel kiezen? Ontspan in de spa Thermae 2000 of ga naar het Holland Casino. Kortom: het hotel met laadpaal in Valkenburg ligt op een gunstige locatie voor uw ideale trip. Waar wacht u nog op, plan uw verblijf!

Op zoek naar een hotel met laadpaal in Valkenburg?

Bent u uw reis naar Valkenburg aan het plannen? Met een unieke mix aan natuur, cultuur en historie heeft Valkenburg als bruisende stad voor ieder wat wils. Wij verwelkomen u graag in ons hotel met laadpaal in Valkenburg. Boek uw verblijf in het Atlas Hotel Valkenburg nu heel eenvoudig. Kies een hotelkamer op onze website, bepaal de datum en boek direct. Telefonisch of per mail reserveren is altijd mogelijk. Neem contact met ons op. Tot ziens, in het Atlas Hotel!
 

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg