Overnacht met een familiekamer in Valkenburg

Gaat u er op uit in de gezellige stad Valkenburg met het hele gezin? Het bezoeken van de bezienswaardigheden, doen van leuke activiteiten en in de avond genieten van de gezellige sfeer in de binnenstad. Hier hoort heerlijk overnachten natuurlijk ook bij. Overnachten met het hele gezin kan bij Atlas hotel. Kies voor een familiekamer in Valkenburg en bezoek vanuit hier deze gezellige stad.

Overnachten in Valkenburg

Overnacht bij Atlas hotel voor een fijne en verzorgde nacht. Het hotel in Valkenburg heeft alles te bieden voor een heerlijke overnachting in het Zuiden van Limburg. Ontbijten in het hotel en daarna de stad of omgeving in is mogelijk. Zo is het stadscentrum op loopafstand van het hotel en vele bezienswaardigheden binnen handbereik. In de avond kan heerlijk worden gedineerd in het restaurant van het hotel of je kiest ervoor het stadscentrum in te trekken voor nog meer culinaire mogelijkheden. De perfecte basis voor een paar dagen in Valkenburg.

Keuze uit 3 of 4-persoons familiekamer in Valkenburg

Zo heeft Atlas hotel rekening gehouden met het aantal slaapplekken op een kamer. Komt u met uw gezin naar Valkenburg? Dan heeft u keuze uit een 3- of 4-persoons familiekamer in Valkenburg. De kamers bestaan uit enkele bedden waardoor er nog gemakkelijk geschoven kan worden met de bedden. De kamers zijn uitgerust met alle faciliteiten die u tijdens een overnachting nodig heeft. Ook beschikt Atlas hotel over gratis wifi en is iedere kamer voorzien van een telefoon en televisie. 

Leukste gezinsactiviteiten in de omgeving

Valkenburg is een gezellige stad om te bezoeken met uw partner of het gezin. Zo kunt u bij Atlashotel kiezen voor een fijne familiekamer in Valkenburg tijdens uw verblijf. Zo zijn er ook vele bezienswaardigheden die geschikt zijn voor het gezin zoals de kabelbaan die je naar een prachtig uitzicht over Valkenburg brengt of een van de speelparken voor kinderen zoals de Valkenier of het Sprookjesbos. De omgeving heeft enorm veel te bieden voor een succesvol en gezellig weekend met het gezin. Meer informatie over de familiekamer in Valkenburg? Bekijk dan onze pagina hotelkamers

Contact

Nieuweweg 7
6301 ES Valkenburg
The Netherlands

T: +31 (0)43-6015341

info@atlashotel.nl

Check beschikbaarheid
Rüdiger Hartung 08-02-2020

Das Hotel liegt nahe am Zentrum und hat einen eigenen Parkplatz. Die Zimmer sind gut und sauber. Personal immer freundlich und Hilfsbreit. Das Frühst...

Bekijk alle reacties
Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk à la carte dineren. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en kunt u genieten van uitmuntende seizoensspecialiteiten.

Lounge

Even heerlijk ontspannen, achterover leunen en genieten van een lekker drankje? Neem plaats in onze huiselijke en behaaglijke lounge.

Bar

Het ouderwetse bruincafé gevoel komt weer helemaal naar boven in onze rustieke bar, met diverse bieren van de tap en een uitgebreide drankenkaart.

Hygiëneregels voor iedereen