Menu Contact Boeken
Home  Restaurant atlas hotel 

Restaurant Valkenburg – à la carte genieten

Lekker en gezellig uit eten in Valkenburg? In het Atlas Hotel bevindt zich een veelzijdige à-la-carterestaurant. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 17.00 en serveert de heerlijkste gerechten. Dat er veel keuze aan restaurants in Valkenburg is, wist u misschien al. Toch in dit restaurant in Valkenburg het waard om ontdekt te worden.

Restaurant Atlas Hotel

Heerlijk eten in Valkenburg

Op 5 minuten loopafstand van het station, bevindt zich het Atlas Hotel restaurant in Valkenburg. De menukaart wordt met zorg samengesteld. In de zomer kunt u uw diner, samen met een drankje, op het terras nuttigen. Wilt u graag genieten van een heerlijk diner op uw kamer? Dat is mogelijk! Met onze roomservice geniet u 's avonds van een heerlijke, culinaire maaltijd.

Een ongeëvenaarde sfeer

De authentieke uitstraling van het restaurant zorgt voor een huiselijke sfeer. Zo kunt u dit restaurant in Valkenburg ultiem bourgondisch genieten. Wij heten niet alleen onze hotelgasten welkom in ons sfeervolle eet etablissement, wij openen ook graag onze deuren voor andere bezoekers die Valkenburg op een smaakvolle manier willen beleven. Samen met ons professioneel team van koks en obers, bedienen wij u de lekkerste seizoensgebonden gerechten.

Ontbijten bij het Atlas Hotel

Blijft u overnachten in Valkenburg? Start uw ochtend goed, met een ontbijt bij het Atlas Hotel. Wij bieden u een rijelijk ontbijtbuffet met een divers aanbod aan broden, broodbeleg, confituur, fruit, en warme en koude dranken. Natuurlijk houden wij graag rekening met allergieën of diëten. Laat het onze medewerkers weten wanneer u graag een aangepast ontbijt wenst. Zo garanderen wij al onze gasten een heerlijk gevarieerd ontbijtbuffet.

Voor een diner in het Hotel Atlas restaurant in Valkenburg, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg