Menu Contact Boeken
Home  Midweek valkenburg 

Midweek weg naar Valkenburg?

Wilt u de grotten van Valkenburg op een avontuurlijke manier ontdekken, eindeloos ontspannen in de thermaalbaden of genieten van de échte Limburgse vlaai? Tijdens een midweek Valkenburg hoeft u gelukkig geen keuzes te maken. Verblijf een midweek in het sfeervolle Atlas Hotel en bezoek van daaruit de vele bezienswaardigheden, gelegen op een steenworp afstand, die Valkenburg te bieden heeft.

Midweek Valkenburg

Diverse bezienswaardigheden en activiteiten

Natuurlijk wilt u tijdens uw midweek Valkenburg al het moois dat de stad te bieden heeft ontdekken. Neem een kijkje in de bekende grotten van Valkenburg, ga mee met een survivaltocht of mountainbike tour of breng uw dag door in de gezellige straten van de stad met vele winkeltjes, restaurants en cafés. Deze activiteiten maken een midweek weg naar Valkenburg ook geschikt als vrijgezellen- of vriendenweekend.

U kunt bovendien ook gebruikmaken van gehuurde scooters of fietsen waarmee u het landschap en de omgeving van deze mooie stad kunt verkennen. Voor een stukje ontspanning kunt u terecht bij het welbekende kuuroord Thermae 2000 waar u een ruime keuze heeft uit (stoom)baden, sauna's en loungegedeeltes. Kortom: u zult zich zeker niet vervelen tijdens uw midweek Valkenburg!

Culinair genieten in het Atlas Hotel

Uw midweek Valkenburg is helemaal compleet indien u komt dineren in ons luxe à-la-carterestaurant. Hier heeft u een ruime keuze uit diverse smaakvolle (streek)gerechten. Tevens presenteert het restaurant Atlas Hotel overheerlijke seizoensgebonden gerechten, zodat er in elk seizoen een andere specialiteit te proeven is. Ook wanneer u liever op uw kamer van de lekkerste versnaperingen geniet, is dat mogelijk. Tegen betaling kunt u namelijk roomservice bestellen.

Verblijft u niet in Atlas Hotel, maar bent u wel benieuwd naar onze specialiteiten? Kom dan gerust eens langs! Dineren is ook mogelijk wanneer u niet in ons hotel verblijft.

Gezellig een midweek naar Valkenburg

Een midweek weg geeft u hét ultieme vakantiegevoel: terwijl de meesten aan het werk zijn, viert u uw mini-vakantie. Een paar dagen weg doorbreekt dan ook even uw dagelijkse sleur. Juist omdat niets moet en alles mag, is een midweekje weg zo rustgevend.

Wilt u uw midweek Valkenburg hotel direct boeken? Dat kan! Bekijk onze beschikbaarheid en boek meteen uw hotelkamer gemakkelijk online. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek hier je kamer

Aankomst
Vertrek
Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg Atlas Hotel Valkenburg